Docent (Geschiedenis)

Terug naar zoekresultaten

Samenvatting

Col A Col B
Geslacht Man
Functie Docent (Geschiedenis)
Bevoegd Ja
Onderwijs Voortgezet onderwijs
Onderwijsconcept Geen voorkeur
Signatuur Geen voorkeur
Beschikbaar vanaf 07/01/2014
Beschikbaar tot 08/01/2015
Beschikbare dagen maandag / dinsdag / woensdag / donderdag / vrijdag
Werklocaties Groningen / Friesland / Drenthe / Flevoland / Overijssel
Reisafstand Reist per: geen voorkeur

Korte toelichting

Ik ben een harde werker die graag bezig is met het vak en met leerlingen. Ik vind dat leerlingen actief betrokken moeten zijn bij de les en ook dat deze relevant moet zijn. Daarbij maak ik gebruik van activerende didactiek die de leerlingen uitdaagt en di

Competenties

Flexibel

Als leraar en collega ben ik flexibel en probeer zoveel mogelijk mee te werken wanneer dit kan. Ik ben bevoegd om geschiedenis te geven, maar heb daarnaast voor mijn minor de propedeusevakken voor het vak aardrijkskunde gegeven. Ik ben dus breder inzetbaar voor een school. Daarbij heb ik naast ervaring met het vak geschiedenis ook ervaring met het vak Mens en Maatschappij.

Actief & bezig

Ik ben bereid veel werk te verrichten en probeer in mijn lessen de leerling op afwisselende manieren te betrekken. Ontwikkelingen in school gaan snel tegenwoordig. Als docent ben ik daar flexibel in en maak graag gebruik van de digitale hulpmiddelen die voor handen zijn. De toegevoegde waarden die deze meebrengen zie ik als zinvol en heeft als doel de leerlingen helpen te leren en het vak te verlevendigen. Digitale hulpmiddelen aanbieden moet niet het doel zelf zijn, maar moet het onderwijs verbeteren.

Inloggen Registreren

U bent niet ingelogd, wilt u in contact komen met deze persoon log dan in met uw meesterhulp account.